NYTT i årets arrangement er at vi utvider Seminaret med et fagseminar fredag 3. mars. Fagseminaret er beregnet for deg som jobber med bilpleie, Smart-repair eller dekk-felg til daglig.

Her vil vi fokusere på temaer som Lønnsom bilpleie, Verdiskapning gjennom bilpleie, Bransjetilnærming og satsing fra bilbransjeforbundet, HMS – sikkerhetsdatablader og Kvalitetskontroll av utført arbeid. Vi skal også ha utfyllende informasjon om Smart-Repair soner – med praktisk demo, Felgreparasjonsutstyr og hjulvaskemaskiner presentert og demonstrert.

PÅ Fagseminaret har vi knyttet til oss en rekke gjesteforelesere fra bl.a Norges Bilbransjeforbund, EcoOnline, IDA, TQC, Hedson og Hagmans som sammen med våre egne folk skal bidra til å løfte kunnskaper og muligheter for en bedre hverdag for vår bransje.
Fagseminaret vil ha separat påmelding og kan bestilles separat, som pakke sammen med V2 Bigfoot seminar eller som tilleggspakke til dere som allerede har booket V2 Bigfoot Seminar. Fagseminaret er lukket og det kreves at man oppgir firmatilknytning ved påmelding. Fagseminaret vil i hovedsak holdes på Norsk, men noe av innholdet vil holdes på Engelsk.

Billetter og mer informasjon om fagseminaret er tilgjengelig her : Book nå !