Velkommen til V2 European Bigfoot Seminar.

 

I år har vi hele 3 arrangementer gående på samme tid. Torsdag 2. mars gjennomfører vi vårt forhandlermøte. Fredag 3. mars er det tid for V2Proff/Holgers Fagseminar og lørdag 4. og søndag 5. er det tid for V2 European Bigfoot seminar. For dere som skal på forhandlermøtet informerer jeg kort at vi begynner dette møtet klokken 09.00. Spørsmål utover dette stiles til sorensen@holgers.no

 

FAGSEMINAR.
Fagseminaret vårt begynner klokken 09.00 fredag 3 mars. Dette er som vi har opplyst gjennom all vår markedsføring et eget arrangement og er ikke en del av V2. Mange av dere har bestilt adgang til begge deler og det er vi naturligvis veldig glade for. Dersom du har bestilt V2 og ønsker å delta også på fagseminaret på fredag, må du snarest sende en mail til sorensen@holgers.no og melde deg på. En liten tilleggspris må påregnes. Svarfrist mandag 27.februar midnatt.

 

Fagseminaret er ferdig ca. klokken 17.00

 

BIGFOOT BURGER.
Ettersom de fleste av dere som skal være med på Bigfoot seminaret i helgen kommer på fredag ettermiddag og kveld, har vi lagt opp til en uformell samlingsarena i hotellets lobbyrestaurant – Brasserie X. Her vil det samles mange Detailere til felles hygge og her har vi også sørget for egen Bigfoot Burger meny til sultne bilfolk.

 

SJEKKE INN.
Innsjekk for V2 seminaret vil være betjent fra 18.00 til 20.00 fredag kveld og det er smart å få hentet sitt adgangskort og deltagerpakke allerede på fredag så slipper du å stå i kø på lørdag morgen. (Dette er vår egen innsjekk og er plassert rett ved hotellets resepsjon)

 

Lørdag 4. mars vil vår innsjekk være åpen fra 08.00. Seminaret åpner i hotellets storsal Oseberg klokken 09.00 og vi ber dere alle om å være på plass til dette.

 

Spesifisert agenda for dagene vil til enhver tid være synlig på tv-skjermer i lobbyområdene.

LUNSJ.
Lunsj serveres i hotellets restaurant for alle arrangementer, og er inkludert for alle deltagere. Også søndag.

RUPES SUPERSTORE.
I vår Rupes superstore som vil være åpen fra 08.00 til 19.00 fredag og lørdag, samt 10.00 til 15.00 på søndag kan vi tilby alle deltagere gode priser på lagerførte produkter og ikke minst mulighet for å sikre seg en valgfri Rupes poleringsmaskin med hele 50% rabatt. Vi gjør oppmerksom på at dette kun gjelder én maskin pr deltager.

GALLAMIDDAG.
Lørdag kveld er det duket for den store festmiddagen. Her skal vi samles til en skikkelig fin kveld med god mat, godt drikke og mye spennende skal foregå på scenen.

Vi ser gjerne at våre gjester har et pent antrekk denne kvelden. Det er ingen dressplikt, men det er absolutt lov. Vi er da Detailere og liker å skinne litt – gjør vi ikke?

For de av dere som har dagpass og mangler et sted å skifte, så finnes det garderobemuligheter. Klesskift kan oppbevares i hotellets bagasjeoppbevaringsrom.

For dere som kommer med tog til Tønsberg så er det ca. 13 minutter å gå gjennom sentrum. Taxi står eventuelt alltid rett utenfor hovedinngangen. Hotellets adresse er: Quality hotell Tønsberg, Ollebukta 3

PARKERING.
Parkeringsplasser for bil finner dere enten i hotellets underetasje, eller i p-huset som ligger 50 meter nord for hotellet. (Sentrum p-hus) Her er det adskillig billigere å parkere.

For V2: Det er ikke nødvendig med arbeidstøy, men vi skal jobbe med poleringsmaskiner og kjemi, så det kan jo bli noe søl. Kle dere med tanke på dette.

Hjertelig velkommen til Forhandlermøte, Fagseminar og V2 – vi gleder oss til å se dere alle!

Holgers AS
For ytterligere spørsmål: sorensen@holgers.no